• Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen
  • Alsólővéreki családi ház csendes helyen

Alsólővéreki családi ház csendes helyen
Sopron

66 900 000 Ft· Eladó családi ház

Sopronban az Alsó-Lőverek csendes, árnyat adó fásított, átjáró forgalomtól mentes utcájában kínálunk eladásra egy önálló, nagy 1000 m2-es telken fekvő családi házat. A körbeültetett sövény, fák, bokrok intimmé és nyáron kellemesen hűvössé teszik a kertet, mely kiválóan alkalmas pihenésre, családi-, baráti összejövetelekre és kertészkedésre is.

 

A tervezésileg jó beosztású, összesen kb. 200 nm-es, 2 szintes házban a kétoldali kandallós tágas nappalin kívül 3 egész szoba és egy fél, (ami jelenleg gardróbként szolgál), két fürdő-wc, konyha és a nappalival egyteres nagy étkező van, mely a nappalival és a konyhával egy déli fekvésű, részben fedett, nagy teraszra nyílnak. A fürdőből nyílik még egy kisebb helyiség, mely jelenleg dolgozószoba, de lehet gardrób vagy hálófülke is belőle.

 

A ház fele alápincézett, a pincerész fölött szerelőaknás garázs és egy befejezésre váró apartman található, amely lehet iroda, legénylakás, de más tevékenységre is szolgálhat. A padláson és a pincén kívül tárolásra vagy mosókonyha céljára használható a lakásból és kívülről is megközelíthető kazánház, illetve egy második garázs is tartozik a házhoz. Ezen kívül a kerti szerszámoknak és barkácsolási célra rendelkezésre áll egy nagy és kisebb méretű faház is.

 

A ház fűtése gázkazánnal vagy egy gyönyörű vízteres kandallóval történik, ezért az nem csak a nappaliban való tartózkodást teszi télen kellemessé, hanem az egész házat is fűti. A meleg víz is kettős, választhatóan gáz vagy villannyal.

 

Olyan családoknak ajánljuk, akiknek fontos a nagy kert, a nagy ház, a Lőverek csendje, de a város közelsége is. De akár befektetésnek is kiváló lehet, mert adottságainál fogva jelenleg 3 lakrész is kialakítható benne, de a tetőtér beépítésével akár egy 4. lakás megépítésére is van lehetőség.

 

Az ingatlan extra szolgáltatásai:

  • Csendes ház az Alsólővérekben

Pölösné Csanádi Györgyi

ügyvezető
[javascript protected email address]
+36 99 338 215
+36 30 365 4547
+36 99 338 215
9400 Sopron, Széchenyi tér 19.

Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy felkereste oldalunkat! Nevem Pölösné Csanádi Györgyi. 1998 január eleje óta dolgozom az ingatlan piacon. Néhány év szakmai gyakorlat után, amelyet neves Soproni ingatlan irodáknál töltöttem 2003.júliusában megnyitottam saját ingatlan irodámat.

Fontosnak tartom a mai napig a közvetlen kapcsolatot az Ügyfelekkel, mindenkire odafigyelek, ahol tudok segítek jó tanácsokkal is.

Fontosnak tartom figyelembe tartani az Ügyfél igényét, és a legjobb ingatlant megtalálni mindenki részére.

Mindenkit várok szeretettel irodámban aki szeretné megtalálni az ideális otthont magának és családjának.

Érdeklődés az ingatlanra

Hasonló ingatlanok (9)