Aug
25

A legjobb befektetés most a győri ingatlan

Győr környéke a gazdasági lehetőségek, a munkavállalás és az életszínvonal szempontjából sokakat vonz. A győriek és környékbeliek jelentős része naponta ingázik a szomszédos országokba olyan jövedelmet hazahozva, ami az itthonihoz képest jelentősen magasabb. A közel húszezer egyetemista év közben pedig meghatározó a város gazdaságában is. A nyári időszakban a több ezer újdonsült, felsőoktatásba bekerülő fiatal beköltözése is azt eredményezi, hogy jóval többen néznek győri ingatlan után. A forgalomnövekedés mellett azonban az árak is rohamosan emelkednek.

A győri piac

Budapest után a második legdrágábbak a győri ingatlanok. Éppen ezért jó befektetés is, hiszen értékálló, nem kell attól tartani, hogy nem lesz továbbértékesíthető vagy kiadható. A nyugati életszínvonal és munkalehetőség miatt egyre többen költöznek átmenetileg vagy tartósan a városba, így biztosan szükség van albérletre vagy eladó lakásra. A győri lakások árait tekintve az egyik legnagyobb hirdetőportál adatai szerint panelokat lehet már akár 8.900.000 forinttól is vásárolni, téglalakást átlagosan 23 millióért, családi házat pedig 35 millióért kaphatunk. Mindent összevetve az elmúlt két évben 40 ezer forinttal drágultak négyzetméterenként az árak, ettől kiugró a panellakások 100 ezer forintos m2 drágulása. 

A biztos hozamra vágyóknak az ingatlanvásárlás kitűnő választás. Az http://ingatlanbefektetes.lap.hu/ számos ötletet ad ahhoz, hogy hogyan kezdjünk hozzá, illetve hogy mire figyeljünk közben.